#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η Εύα Πίτση μιλάει στο ArisWomenFootball

Συναντήσαμε μία πρώην κίτρινη, την Εύα Πίτση, και μιλήσαμε μαζί της γύρω από την στρογγυλή Θεά...

Εύα αντιμετωπίσατε τον Άρη για δεύτερη φορά φέτος. Θέλω να μου πεις πως είδες τον ομάδα στα δύο παιχνίδια και πως την βλέπεις σε σχέση με πέρσι που ήσουν και 'συ στην ομάδα.

"Το παιχνίδι του πρωταθλήματος ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτό του φιλικού...αυτή τη φορά οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πράγματα, να δουν σε τί κατάσταση βρίσκονται και τί πρέπει να βελτιώσουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά η ομάδα του Άρη φάνηκε πιο έτοιμη απ'ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πέρσι όπου ήμουν και 'γω στην ομάδα τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Η ομάδα αγωνιζόταν στη Β' εθνική και οι απαιτήσεις δεν ήταν ίδιες. Ο Άρης σίγουρα δουλεύει πιο σκληρά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο."

Βρεθήκατε στη Θεσ/νίκη για αγώνα πρωταθλήματος, αλλά τελικά παίξατε φιλικό. Νομίζεις ότι επηρεάζουν αυτές  οι διακοπές στο πρωτάθλημα?

"Η ομάδα μας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Δράμα... Με την απόφαση της Ε.Π.Ο. να αναβληθεί η αγωνιστική, καταλήξαμε να παίξουμε φιλικό με την ομάδα του Άρη...οι απρόσμενες διακοπές στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τα κενά που υπάρχουν στο πρόγραμμα, σαφώς και επηρεάζουν το πρωτάθλημα και τις ομάδες. Είμαστε σε ένα στάδιο όπου οι ομάδες έχουν βρει το ρυθμό τους και το να μείνουν εκτός αγώνων για μία ή δύο εβδομάδες μόνο αρνητικά θα μπορέσει να τις επηρεάσει."

Τι νομίζεις ότι πρέπει να βελτιωθεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο, για να γίνει πιο ανταγωνιστικό και να ανέβει επίπεδο?

"Στο γυναικείο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάρα πολλές αθλήτριες με ταλέντο και όρεξη. Υπάρχουν άνθρωποι όπου διαθέτουν πάρα πολλά λεφτά για να στηρίξουν τις ομάδες τους. Πρέπει η Ε.Π.Ο. να αρχίσει να βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια και να μην είναι απλός θεατής. Πρέπει να δοθούν κίνητρα σε νέα κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και όλες οι ομάδες να έχουν ακαδημίες. Το πρωτάθλημα φέτος πιστεύω ότι είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων και αυτό φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα."

Με τα Χανιά μέχρι στιγμής έχετε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μέχρι που νομίζεις πως μπορείτε να φτάσετε στο φετινό πρωτάθλημα?

"Με τα Χανιά έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα. Έχουμε καταφέρει το απόλυτο 4 στα 4. Όλο αυτό βγήκε μέσα από πάρα πολύ δουλειά. Προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να έχουμε μία καλή παρουσία κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Η ομάδα αποτελείτε από νεαρά κορίτσια και αυτό αφήνει προσδοκίες για πολλές επιτυχίες στο μέλλον."

Εύα σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε ότι καλύτερο σε σένα και την ομάδα σου.

"Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη, να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και πάνω απ'όλα μακριά από τραυματισμούς."


Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.