#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τέλος σαιζόν.......καλό καλοκαίρι από την αρχηγό του γυναικείου...



Μία χρονιά τελείωσε, μία χρονιά που θα μπορούσε να είναι δύσκολη, καταφέραμε στο τέλος να την κάνουμε να φαίνεται εύκολη, (ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι).
Αυτό επιτεύχθηκε με τη συνδρομή του κ. Βουτσά ο οποίος ήταν πραγματικά δίπλα μας σε κάθε στιγμή, αλλά και τον σωστό προγραμματισμό και διαχείριση όλης της χρονιάς από το προπονητικό team (σκληρή και ουσιαστική δουλειά). Σαν απολογισμό έχουμε ν’ αντιπαραθέσουμε το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα μας με αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Α΄ Εθνική καθώς επίσης την πρόκριση στους ΄8΄ του κυπέλλου αποκλείοντας 2 ομάδες Α΄ εθνικής. Τώρα θα ακολουθήσει λίγη ξεκούραση, γιατί όσοι ξέρουμε τον coach, μάλλον μας περιμένει πολύ δουλειά! Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και περιμένω τις συμπαίκτριες μου να γυρίσουν με πολύ όρεξη για πολύ δουλειά !!

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.