#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Εξάσφαιρες...

Εύκολο απόγευμα είχε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι στον Μέντεκα Καλαμαριάς, αφού κατάφερε να κερδίσει με 6-0, έχοντας και τρία δοκάρια.

Μόλις στο 2' λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Χουτουριάδου, η Γρηγοριάδου με κεφαλιά κάνει το 1-0.

Στο 12' η Μαντατζή σερβίρει και η Γρηγοριάδου πάλι με κεφαλιά σκοράρει της κάνοντας το 2-0.

Στο 18' οι ρόλοι άλλαξαν και η Γρηγοριάδου δίνει την πάσα στην Κηπουρού, η οποία με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, γράφει το 3-0 για τα κορίτσια του Ηλία Σαλαμανή.

Στο 28' η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από σουτ έξω από την περιοχή της Κηπουρού ,η οποία αγαπάει τα δοκάρια και μας το δείχνει σε κάθε ματς...

Στο 30' μετά από σέντρα της Παράσχου η Γρηγοριάδου, με το κεφάλι κάνει το 4-0 και πανηγυρίζει ένα χα-τρικ, με τα καινούρια της παπούτσια...

Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ να  είναι στο 4-0.

 Στο 52' η Μαντατζή πιάνει ένα δυνατό σουτ, το οποίο χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην γραμμή του τέρματος πριν διώξει η αντίπαλη άμυνα.

Στο 56' η Μαντατζή και αυτή με νέα παπούτσια σήμερα, σε μία όμορφη  ατομική προσπάθεια, ξεκίνησε από το κέντρο, μπήκε διαγώνια από αριστερά στην μεγάλη περιοχή και απλά τελείωσε πολύ ωραία την φάση κάνοντας το 5-0.

Στο 72' η Βατού κλέβει έξυπνα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, κάνει το σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στο ριμπάουντ η Κεχαγιά γράφει το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ.


Άρης: Προπονητής Ηλίας Σαλαμανής: Ψάλτη,  Κηπουρού, Μίχου(67' Βατού), Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου, Χυτούδη,  Κολλήγα(55' Κεχαγιά), Μαντατζή, Κώττα, Παράσχου, Γκόγκα(73' Σαμιωτάκη)

Ο κόσμος ήταν αρκετός στο Κλεάνθης Βικελίδης και βοήθησε την ομάδα χαρούμενος για το όμορφο ποδόσφαιρο που τους πρόσφερε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Θεοφάνη Στεφανίδη, φίλο της ομάδας, για το μεγάλο και όμορφο φωτογραφικό υλικό το οποίο θα ανέβει στην σελίδα μας στο facebook.

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.