#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

5-0 και πρόκριση στην 2η φάση...δηλώσεις της αρχηγού.

Ο Άρης άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο νικώντας την Πανσερραϊκή στην Μίκρα με σκορ 5-0

Οι κίτρινες έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή του αγώνα, πιέζοντας παντού.

Αυτό έφερε και το πρώτο γκολ(4'), με την Γρηγοριάδου να τελειώνει σωστά την φάση, μέσα από την περιοχή.

Ο Άρης συνέχιζε να πιέζει και πέτυχε το δεύτερο γκολ με την Μαντατζή(13'). Η Χουτουριάδου  απέφυγε μια παίκτρια πίσω από το κέντρο, άνοιξε προς τα αριστερά στην Γρηγοριάδου, που έκανε μια σέντρα ακριβείας προς την Μαντατζή, η οποία με ωραίο σουτ έβαλε το γκολ .


Σε μία εκτέλεση φάουλ της Πανσερραϊκής, η τερματοφύλακας του Άρη, Ψάλτη, κράτησε το μηδέν κάνοντας δύσκολη απόκρουση, αφού η μπάλα χτύπησε χαμηλά στο δεξί της δοκάρι.

Παίζοντας έξυπνα και γρήγορα, βγήκε μία ωραία αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη την Βαμπούλα που έκανε το σκορ 3-0(39') και την πρόκριση πλέον σίγουρη.

Δύο λεπτά αργότερα(41') η Παράσχου έκανε το 4-0 πολύ ωραίο μακρινό σουτ.

Το ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα του Άρη να έχει εκτός από τα 4 γκολ, άλλες 5 πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 8' και στο 12' με την  Γρηγοριάδου, στο 15' και 18'(δοκάρι) με την Μαντατζή και στο 22' με την Βαμπούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Παίζοντας λίγο πιο χαλαρά με το 4-0 και την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε και έβαλε ένα ακόμα ωραίο γκολ.

Μετά από συνεργασία της Μαντατζή με την Γρηγοριάδου, αυτή πέτυχε το πέμπτο γκολ(75') για την ομάδα της το δεύτερο προσωπικό της, σφραγίζοντας με αυτό το 5-0 την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου.


Άρης Σαλαμανής: Ψάλτη, Κηπουρού, Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου, Χυτούδη, Κολλήγα(57' Σαμιωτάκη), Μαντατζή, Πασπάλη(72' Τερζοπούλου), Κώττα, Παράσχου, Βαμπούλα(80' Κεχαγιά)


Μετά το τέλος του αγώνα η αρχηγός του Άρη Ρία Κολλήγα μας είπε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση...

Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίχτριες μου.

Φέτος κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού...επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, που μας αντέχει και όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα και βοηθάνε στην ομάδα και με τον τρόπο τους!!!

Σήμερα θα χαρούμε την πρόκριση και από αύριο κιόλας κοιτάμε και δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι...

Ευχαριστούμε και όλους τους φιλάθλους μας που μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι μας...

Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στα κορίτσια των Σερρών και στο τεχνικό τιμ και εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια για την συνέχεια...."

Το παρόν στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας έδωσαν για ακόμα μία φορά, ο Γιώργος Κάρλας, Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. και ο Τάσος Οικονόμου Β' αντιπρόεδρος του Α.Σ.

Μια εντεκάδα(τουλάχιστον) παίκτριες της ομάδας, βρέθηκαν λίγο αργότερα στην θύρα 6 του "Κλεάνθης Βικελίδης" για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των αντρών με τον Ολυμπιακό. 

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.