#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η Spor-life.gr υποστηρικτής του τμήματος...

Με χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ την εταιρεία Spor-life Αθλητικά είδη, του κυρίου Αργυρού Παναγιώτη.Η  Spor-life.gr ανήκει πλέον στους υποστηρικτές του Γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη, καθώς διέθεσε προπονητικό υλικό για την ομάδα.Η εταιρεία εδρεύει στο Αρχάγγελο στο όμορφο νησί της Ρόδου και έχει μία υπερπλήρη γκάμα αθλητικών ειδών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μίας ομάδας.Από την πλευρά μας δώσαμε λίγο χώρο στο blog μας για το λογότυπο της Spor-life.gr το οποίο είναι συνδεδεμένο βέβαια με την ιστοσελίδα της.
  Χαιρόμαστε που θα συνδεθεί το όνομα του κυρίου Αργυρού Παναγιώτη με τον Άρη την χρονιά που ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια ζωής.Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να φέρει τύχη και στις δύο πλευρές.Τέλος να ευχηθούμε ότι καλύτερο στην οικογένεια του κυρίου Αργυρού Παναγιώτη καθώς από χθες έχει νέο μέλος...


Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.