#ContactForm1 { display: none ! important; }
1914-2014 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Blogger news

...

...

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

MiniEURO GREECE 2013: Με "άρωμα" Θεσσαλονίκης και Άρη φυσικά...

  Το miniEURO GREECE 2013 που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου είναι, η σημαντικότερη διοργάνωση της EMF (Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball).

  Οι 24 εθνικές ομάδες που θα βρεθούν στην πόλη του Ρεθύμνου, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, σε μια πραγματική πολιτιστική γιορτή, όπου όλες οι ομάδες θα γιορτάσουν τον βασιλιά των σπορ στην πιο συνηθισμένη και καθημερινή μορφή του: το Minifootball ή αλλιώς το 5x5, 6x6 και 7x7!

  Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και η Εθνική Ομάδα της χώρας μας, εκ των κορυφαίων σ' όλη την Ευρώπη, στην αποστολή της οποίας βρίσκονται και τρία "παλικάρια" που θα εκπροσωπήσουν επάξια τη Θεσσαλονίκη, καθώς αγωνίζονται σε ομάδες της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελληνική αποστολή, θα συμπεριληφθούν οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Καλαμαριάς Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Χρύσανθος Λευκαρίτης, αλλά και ο έμπειρος γκολκίπερ Γιώργος Χατζημηνάς.

  Οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές, τα τελευταία χρόνια ασχολούνται ενεργά με το minifootball και στο ενεργητικό τους έχουν κατακτήσει πάρα πολλές διακρίσεις, όπως τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα με την ομάδα επίλεκτων που συμμετέχει ανελλιπώς ανάμεσα σε ομάδες από 15 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία έξι χρόνια ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος ανακηρύσσεται πρώτος σκόρερ, με δεύτερο να έρχεται ο Χρύσανθος Λευκαρίτης.Ο Γιώργος Χατζημηνάς, ο οποίος διακρίνεται στους κορυφαίους γκολκίπερ σ' όλη την Ελλάδα, ανήκει στο προπονητικό team του Άρη και του ευχόμαστε να ''κατεβάσει τα ρολά'' και να γυρίσει πίσω με την κούπα.

Γιώργος Χατζημηνάς



                                                                                                         Πηγή:http://epsm-news.blogspot.gr/

Blog construction

Blog construction

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.